I maj måned afholder vi et fælles forældremøde for både vuggestue og børnehave.

Vuggestueforældre får efter 3 måneder på  Bamsestuen, tilbudt en samtale om hvordan starten er forløbet, og hvordan barnet har udviklet sig.

Ønsker nye forældre en snak om deres barns start i børnehaven, er de velkomne til at kontakte en pædagog eller leder.

Forældre er altid velkomne til at be´ om en samtale, hvis de har behov. Vi vægter også den daglige samtale meget, så vanskeligheder/problemer kan blive vendt, så snart man støder på dem.

I januar måned inviteres alle forældre til at tilbringe en dag i børnehaven.

Hvert forældrepar får sin besøgsdag. Det er vores erfaring, at flere forældre tager imod invitationen, når de får en bestemt dag.

Vi mener det er meget vigtigt, at så mange forældre som muligt får lejlighed til at opleve deres barns hverdag i børnehaven, og ser hvordan barnet fungerer sammen med kammerater og voksne.

Umiddelbart efter besøget i børnehaven får forældrene tilbudt en samtale med to pædagoger om barnets udvikling og trivsel i børnehaven.

Skolebørnene starter i SFO 1. april. Der vil derfor være samtaler med kommende skolebørns forældre i november, med en snak om den kommende start eller den eventuelle ventende start i Bh. Klasse.

Begge samtaler er en vigtig del af vores arbejde, og en stor hjælp til at forstå og arbejde med det enkelte barn.

Vi lægger meget vægt på et godt samarbejde med forældrene. I fællesskab skabes børnehavens arrangementer og traditioner.